Iltapäivää!

Pitkä on tauko taas edellisestä kirjoituksesta. Neuleita ei ole syntynyt yhtään, kädet on edelleen niin huonona että kipeää tekee. Välissä oli jo parempana, mutta nyt taas huonommaksi menee.

Lapset on sairastaneet vesirokkoa viikon ja nyt alkaa olla näpyt kuivumaan päin. Jospa sitä iltapäivällä suunnattaisiin ulos niin pääsee IsoSisko testaamaan polkupyöräänsä. Yhden kerran on ajanut korttelin ympäri, mutta harmittanuthan se on kun ei uudella pyörällä ole saanut ajaa enempää. Onkin komea vaaleanpuna-pinkki pyörä jossa sydämen muotoinen soittokellokin. Pitää ottaa siitäkin kuva, sellainen jossa tyttö ei itse ole kuvassa. Tokihan piti ylpeästä pyörän omistajasta ottaa kuvia heti ensitöikseen ja lähettää ne mummille ja papalle sekä kummeille!

Koulussa on käyty ja näyttöä taas suunnitellaan.

Mies täytti eilen 30v. ja tein hänelle toiveesta appelsiini-valkosuklaakakun ja siihen päälle säilyke mandariinejä kiilteen alle. Itse olisin tehnyt appelsiini-suklaatäytteen, mutta mies tykkää enempi valkosuklaasta niin noudatin toiveita:)

Tässäpä pari kuvaa
1439487.jpg

Ja toinen.
1439490.jpg

Käytin muuten "vuokana" cittarin pullaosaston pullalaatikkoa =D Eli pohja on päivänsankarin itsensä tekemistä kääretorttupohjista (gluteenittomat pohjat) ja kakku on kasattu kahden päällekkäin olevan pullarasian sisään. Vuorasin rasian kelmulla ja täytin siihen. Kakku oli yön hyytymässä ja täytyy kehua että mulla on ihanan iso "kylmiö". Parvekkeella on just sopivan kylmä vielä tähän aikaan vuodesta:) Eikä kakku menny jäähän eli mitä mainioin. Kuvun sisässä oli turvassa koko komeus.

Välissä siis valkosuklaa-tuorejuustotäyte ja kerma-appelsiinituorejuustotäyte. Vähän laitoin appelsiinimarmeladia sekaan. Päällä tosiaan mandariinejä ja kiille sekä reunoilla ja päällä vispikermaa. Maku selvinnee iltapäivällä kun tulee vieraita...

Minä oikein odotan että tulee kesä ja pääsen tekemään isän 50v. synttäreille kakkuja. Siskon häät on sitten syksyllä joten sinnekin saa kakkuja tehdä urakalla. JIPPII!