Paljon on muutoksen tuulia ilmassa, mutta selvinnee kesään mennessä että mitkä toteutuu ja mitkä ei.

Aurinko paistaa ja räystäät tippuu:) Lasten kanssa ollaan 3-4 tuntia päivän aikana ulkona. Aamulla pari tuntia ja iltapäivästä vähintään tunti ennen kuin hoitolapsi haetaan kotiin. Me yleensä jäädään vielä omien kanssa pihalle tai sitten tullaan välissä syömään sisälle ja mennään taas. Vielä kun saatais keinut ja hiekkalaatikko uusittua niin olisin tosi iloinen! Uudet systeemit on pihalle luvattu taloyhtiön puolesta joten pitänee vain odottaa että saavat homman tehtyä.

IsoSisko (4v) pyöräilee mielellään uudella pyörällään ja PikkuSisko (1v8kk) on oppinut keinumaan tavallisella keinulaudalla. Istuisi keinussa vaikka koko ulkoilun ajan, välissä pitää patistaa touhuamaan muutakin kun kevätilmat on niin petolliset ja äkkiä saattaa tulla kylmä. Kesää odotetaan innolla, me viihdytään ulkosalla varmasti!

IsoSiskon ollessa 1½v. oltiin keveästi iltaisinkin ulkona 4 tuntia putkeen. Lähdettiin heti päivällisen jälkeen ja tultiin sisälle vasta iltapalalle ja pesulle. Välissä vessareissu kun tyttö oli jo ilman vaippoja ja juotavaa oli mukana. Viime kesänäkin ulkoiltiin tosi paljon. Nyt meillä on pieni telttakin minkä saa näppärästi kasaan niin senkin voi ottaa mukaan:)

SNY:n paketti tuli jo toissapäivänä, mutta ehdin vasta eilen postiin. Ihania puuvillalankoja, keltaista ja vaaleanvihreää ja sinistä ja lisäksi upea kirja. Heti löytyi pari ompelujuttua ja ideaa lastenhuoneeseen:) Suuri kiitos sinulle jälleen kerran! Onnistuit jälleen yllättämään iloisesti!