Osallistuin Taikinan Taikaa-blogissa blogiarvontaan ja minä voitin kakkospalkinnon!! =) Minä, jolla ei koskaan käy tuuri eikä etenkään noin isossa arvonnassa jossa osallistujia oli todella paljon.

Tänään sain postissa pakettikortin ja ihmettelin että mitä kummaa, en ole tilannut mitään muuta kuin kakkutarvikkeita Ullanunelmista, mutta pakettihan olikin Sofialta. Ja MIKÄ PAKETTI!! Siis herranen aika, mielettömän suuret kiitokset sinulle Sofia ihanasta yllätyksestä!

Katsokaan ja ihastelkaa!

1654502.jpg

Paperikääreiset suklaat on aivan ihania ja niitä jo tyttöjen ja miehen kanssa maisteltiinkin useampi per nenä. Geisha on yksi mun lempisuklaista ja avaan levyn tässä kohtapuoliin;) Purkatkin pääsivät jo maisteluun ja oli minulle uusi tuttavuus. Oikein hyvää!
Taloussuklaa-rouhe, lemon&lime suklaa sekä cappuccino-suklaa pääsevät viikonloppuna jossain muodossa isän synttärikakkuihin. Kaunis kiitos vielä kerran!

Ullalta tosiaan tilasin kans paketin ja  tässäpä kuvaa
1654501.jpg

Tilasin siis hyydykejauheita (kaakao, kirsikka, cappuccino, tiramisu), sokerimassaa, liljamuotin ja tyllan.
Sokerimassaa ja liljamuottia piti heti päästä testaamaan ja tuolla ne nyt kuivuvat. Muutaman tein kokeeksi että miten pysyvät kasassa ja miten yleensäkin onnistuu. Tykkäsin tuosta sokerimassasta enempi kuin marsipaanista. Mukavempi työstää ja nätimpi lopputulos mielestäni.
Unohdin tilata muovailutyökalut Ullalta ja pikaisesti kävin Kärkkäisellä. Nappasin askarteluosastolta mukaani jotkut muovailuvaha/savityökalut. Muovia ovat joten käyhän ne tähänkin hommaan. Hintaa vain 1,90 koko setillä ja oliko nyt 4 vai 5 erilaista työkalua, kaksipäisiä kaikki. Paljon en noita vielä käyttänyt, kunhan ensin harjoittelen ja testailen.

Viikonloppuna isän 50v. juhlat ja jos jotain saan onnistumaan niin kuviakin sitten luvassa:)