Kesäkuu lähenee loppuaan ja niin se on vaan vuosi puolessa välissä. Huh heijaa kun aika menee joutuin!

Osaiskohan joku vinkata miten saisin laitettua toisten blogeja tuohon sivuun että sitä kautta ois näppärä käydä niissä missä ruukaan käydä päivittäin? Koitin tuosta laatikot kautta vetäistä sen, mutta enpä oikein onnistunut... Apuja kellään?

Mietin tässä ilmoittautuisinko Toveri Heinäkuuhun kun SAY3 alkaa vasta elokuussa. Ans kattoo nyt. Pitäs varmaan äkkiä päättä ettei mene ilmoittautumisaika umpeen.

Päivällä laittelin kirpparille tavaraa ja vielä on tuossa iso rojo vietävänä. En vaan kehannu kaikkia kerralla roijata ettei tuu törkiän näkönen pöytä.

Pikkusisko on ollu tositosi itkuinen tänään. Kuumetta ei ole, näppyjä naamassa enenevissä määrin, syönyt on jo kylmiä sapuskoita, supot ripuloi ja mikstuuran oksentaa. Että lääkitse siinä sitten reppanaa:(

Isosisko sai tänään uuden paketin kerhosta ja on nyt ahkeraan tehny tehtäviä. Ja mitäs ihmettä; osaa tehdä numerot pisteiden mukaan tosi hienosti! Harjoitteli numerot 1, 2 ja 3 ja iskä näytti vain yhden malliksi. Siis nuo on sellaisia mitä ekaluokkalaisten kirjoissa on kun harjoittelevat kirjaimia ja numeroita tekemään. Samainen tyttö tosin oppi aakkoset Pikkusiskon syntymän jälkeen ja ikää silloin oli 2v8kk. Harjoiteltiin magneettikirjaimilla aina kun imetin vauvaa sängyllä. Tyttö kyseli mikä kirjain ja piakkoin alkoi tunnistamaan ne itsekin. Kiva vaan kun kiinnostaa! En kielläkään kun kerran itse tykkää niihin tutustua.

Isosisko odottaa marketti-reissua. Eivät toki voi itse tulla mukaan kauppaan kun vielä on näppyjä ainakin pienemmällä vesikello-vaiheessa. Itsellään on jo aika kuivia mutta en halua viedä lapsia kauppaan (tai muualla) missä voisivat tartuttaa sen johonkin. Ollaan jo tietämättämme saatettu viime viikolla tartuttaa muitakin. Mutta siis lähtevät autoajelulle ja odottavat isin kanssa autossa sen aikaa että minä käyn ruokaostoksilla. Saavat vähän maiseman vaihdosta:) Marketti-reissu on viikon kohokohta. Käymme kerran viikossa isoilla ostoksilla ja Isosisko haluaa kauppapäivänä ehdottomasti grillattua kanaa ja kaupan herkkupisteestä tuoreen pullan. Ja ekstraihanaa on jos pääsee syömään sen pullan marketin kahvioon! Pienet on ilot lapsella ja ne sallittakoon!

Itselleni aloitin tekemään reseptikirjaa ja siitä laitan kuvia myöhemmin. Yks sivu on vähän kökkö, mutta pitänee yrittää tuunata. Huomenna lähtee postiin viimeinen SAY2-paketti paljastuksen kera:)

Laitan tähän 1½ vuotta sitten otetun kuvan tytön 2v. synttärikakusta. Välissä mustikkarahkaa ja päällä mustikkamehulla värjättyä kermaa, sokerisydämiä ja suklaa-marmeladisydämiä.

683437.jpg