Kotiin on palattu hieman etuajassa. Ajelimme viime yönä kotiin. Lapset nukahtivat autoon heti lähdettyämme ja matka sujui joutuisasti kun molemmat nukkuivat suurimman osan ajasta. Pikkusisko tosin jutusteli välissä omiaan ja nukahti uudestaan.

Oli muuten rauhallista ajella! Vastaan tuli muutama auto ja edessä vilahti muutama, muuten ajeltiin ypösen yksin lähes koko matka.

Syy äkkinäiseen kotiinlähtöön oli minun väsymys. Huonosti nukuttu yö takana ja Pikkusisko huonolla tuulella vesirokon takia. Pikkusisko ei voi edes syödä mitään kiinteää kun suussakin on näppyjä:( Kyllä on kurja olla ja kuumetta kovasti. Isosisko sen sijaan on 40 näpyn voimalla jo mukavan pilkukas, ilman kuumetta tosin ja jaksaa touhutakin.
Toinen syy lähtöön oli se että illalla/yöllä on vilpoisampi ajella ja tosiaan, kipeät lapset nukahtivat heti lähdettyämme eli pysähdyksittä ajettiin kotiin saakka. Päivällä jos olisimme ajaneet niin lapset olisivat olleet varmasti vaativampia matkaseuralaisia. Ja on se kipeiden lasten kanssa kiva olla kotona kuin että valvottaa kyläpaikassa porukkaa. Olkoonkin että kyläpaikka oli mummola... tarvivathan mummi ja pappakin unensa!

Taivalkosken kohdalla olotti iloinen joukko tervehtijöitä; 6kpl ilkosen alastonta nuorta miestä seisoi rivissä tien laidassa:) Yhdellä päässään ämpäri, toisella kauha. Kotiäidin piristys! On tuota alastomia nähty ennenkin, muttei noin montaa kerralla;)

SAY2 lähenee loppuaan. Itse olen saanut yhden paketin ja ystävä paljastui jo alkumetreillä. Pettymys oli tämä minun ensimmäinen osallistumiskertani vaan jospa ensi kerralla parempi onni! Omalle SAY:lle on lähdössä vielä yksi muistaminen jossa paljastan itseni.
SAY3 alkaa kohta ja ilmoittauduin siihen mukaan!

Sain tiedon opiskelupaikasta ja elokuun 20pv. alkaa mulla iltaopiskelut:) Ihan kivaa vaikka jännittääkin kovasti koska edellisistä opinnoista on jo kauan aikaa.