Laukut on pakattu ja huomenna auton nokka kääntyy kohti mummolaa. Täältä tullaan Koillismaa:) Isosisko odottaa jo kovasti reissua, Pikkusiskolle ei taida olla niin väliä missä on kunhan on tuttuja naamoja ympärillä. Tiistaina vietämme 8v. hääpäivää ja lapset ovat jäämässä mummin ja papan hoiviin. Ensimmäistä kertaa olemme miehen kanssa kahden Isosiskon (3½v) syntymän jälkeen. Mitenhän sitä osaa olla?

Tänään oli loistopäivä! Aamulla pestiin pyykit ja siivottiin koko koti. Kaapit pesin jo viikolla. Kirppislaatikko sen kuin laajenee... jospa saisi ne loman jälkeen vietyä.

Iltapäivästä suuntasimme ystäväperheen tupareihin. Kiitokset vain:) Oli aivan mahtavaa ja pitempäänkin olisimme viihtyneet, mutta lapsilla pukkas ja iltapuuhien aika. Tosin saimme kummitäti-naapuri vierailulle ja Isosisko nukahti puoli tuntia sitten. Pikkusiskokin (10kk) vasta 21 aikoihin. Kesät tahtoo olla tällaisia vaikka pyritäänkin pitämään mahdollisimman säännöllisenä iltajutut.

Tupareissa söimme aivan taivaallisen ihanaa leikkelekakkua ja sitä täytyy kyllä tehdä kotonakin! Oli vielä tehty ihan mua ja erästä toista henkilöä ajatellen. Ei kasviksia, me kun emme pupun ruokaa syö:) Terkkuja vaan T:lle jos joskus sivuille sattuu kurkkimaan! =)

Laitanpa tähän piristykseksi kuvan Pikkusiskon kastekimpusta. Se oli todella upean näköinen ja säilyi hyvänä pitkään.
665652.jpg