Pari päivää olen kitannut ja hionut pikkuvessan seiniä ja täänään aamulla pääsin viimein vetään remonttimaalin siihen päälle. Vielä pitää varmaan yhteen kertaan maalata. Ei voi ainakaan kehua edellisetn asukkaiden työnjälkeä... on menty suoraan sieltä mistä aita on matalin:/ Mutta jospa tuosta sais edes siedettävän näköisen!
Laitan kuvia kunhan kameran akku on latautunut. Mies lähtee lasten kanssa ulos ja minä alan maalata puolipaneeleita sillä remppamaalilla. Aiemmin ne on vedetty vaan remppamaalilla kertaalleen, kauheita ronttoja ja seinä paistaa sieltä läpi selkeästi tummina laikkuina. Ison työn saa tehdä että ei sitä paistattelua sieltä näkyisi. Samoin puolipaneelit on kamalan huonosti maalattu. Tarkoitus ois laitaa vaaleaa(omenan)vihreää seiniin ja vaniljaa puolipaneeleihin. Toivotaan että tulee sellainen lopputulos mitä olen ajatellut. Jotain koristusta ja kivaa yksityiskohtaa pitää kehitellä sitten lopuksi.

Illalla tai viim. huomenna pitää leipoa pikkuleipiä. Yhden oman sovelluksen tein jo, mutta vielä kaipaa hiomista. Ja miehen tekee mieli jotain leivoksia/kakkua niin ajattelin jotain kyhäillä. Marsipaania ostin eilen valmiiksi. Nuo pikkuleivät voittaa kyllä mennen tullen kaupan keksit. Pitää seuraavalla kauppareissulla katsoa suklaanappeja jotka vois tökätä pikkuleivän keskelle.

Mutta, nyt jatkamaan hommia.