Aamulla meitä hemmoteltiin ihanalla kirjekuorella! Mihannalta tilaamani tarvikkeet tulivat postissa ja Isosiskon kanssa niitä sitten yhdessä tutkittiin. Korttipohjat Pikkusiskon synttärikutsuihin, tosin kun ei ollu vaal.punaista eikä luonnonvalkoista tarvittavaa määrää niin otin vaal.sinisiä lisäksi, mutta eihän mun sisu anna periksi tehdä tytölle vaaleansinisiä 1v. synttärikutsuja! =) Onneksi löysin jokusen aiemmin ostamani luonnonvalkoisen pohjan niin saan tehtyä niistä mitä on.
Huomenna kuvaan sen paketin niin näette mitä ihanuuksia tuli!

Tässä kuitenkin kutsukortista kuva. Kuva-aiheet on samaa sarjaa (4 erilaista) ja vaihtelee korteittain mutta muuten ovat samanlaisia kaikki.

761673.jpg

Minusta sopii oivallisesti synttärikutsuun. Ja halusin ehdottomasti nuo cabinet-korttipohjat tuota varten.
Isosiskokin sai paketistani pieniä pyykkipoikia, pari erilaista korttipohjaa ja "kananmunia" eli soikeita kartongin paloja. Tuumas heti kun näki ne että "KANANMUNIA! Äiti siellä on kananmunia! Voisinko minäkin haluta askarrella niistä jotain?"
Meillä tuo "voisinko haluta" on ihan vakiojuttu. Kysyy kaupassa "voisinko haluta jäätelöä, voisinko äiti?" ja kun vastaan ettei nyt voi niin tyytyy siihen:)  (toistaiseksi!) Kovasti hän suunnitteli jo omiakin synttärikutsuja, tosin jouluun saakka pitää vielä odottaa. Ei alettu ihan vielä öitäkään laskemaan...

Oltiin puistossa melkein 3 tuntia ja Pikkusiskokin leikki ekaa kertaa hiekkiksellä kunnolla (lue:lappoi urakalla hiekkaa suuhunsa). Vaan kivaa oli. Huomenna otetaan välipala mukaan!

Ai niin, mä sain Isosiskolle 1/2 viulun postikulujen hinnalla eli 9€:lla. En yhtään tiedä minkä kuntoinen siis soittaa, mutta kielet kuulemma tarvii uusia. Ja isoja tuo vielä on eikä tyttö kyllä osaa soittakaan vielä (no harva 3½v. nyt viulua soittakaan. Kai?):) Jos ei sillä voi soittaa niin päätyy koristeeksi tytön huoneeseen. Tosin lahjoittaja sanoi että kielten uusimisen avulla on ihan soittokelpoinen peli.

Mihannalta tuli muuten nalle-leimasimia. Nyt pitää vaan hankkia niihin se "tartuntapinta" akryylipalako se nyt oli. Oon ihastunut kaikkii leimasin juttuihin, mutta ainakin tiimarin leimatyynyt oli tosi huonoja:/ Vaikka kuin anto kuivua niin levisi. Pitänee satsata johonkin vähän laadukkaampaan musteeseen. En uskalla edes mennä sinooperiin kun sieltä tarttuis varmaan leimasimia ostoskoriin...