Miekkosella enää huominen päivä lomaa ja sitten paluu töihin. Kivaa on ollu mutta kiva on palata takaisin arkeenkin:)

Mies soittelee haitarilla ja tässä kovasti suunnitellaan uudemman soittopelin hankintaa. Tytöt aluksi vierasti soittamista kun ei isä ole aikoihin soittanut, mutta kylläpä Pikkusiskonkin jalka vipattaa tahdissa ja Isosisko tahtoisi oman haitarin. Onneksi musiikillinen lahjakkuus on peritty isältä eikä minulta;) Minä kun laulan vain sujuvasti nuotin vierestä.

Eilen päädyttiin siirtämään lapset eri huoneisiin kun yhdessä nukkumisesta ei tullut mitään. Herättivät vuoronperään toisensa:/ Nyt on Pikkusiskolla oma huone tavaroineen. Kummitäti (taitelija, sisustussuunnitelija, verhoilija jne.jne) tekee meillä vähän väriehdotelmia ja minun+tyttöjen lomareissun jälkeen hankimme maalit ja huone saa uuden ilmeen. Seinät kun on ihan valkoiset. Sisustuksen värityksen sanelee Möhköfantti-lamppu =) Se on odottanut seinälle pääsyä jo vuoden. Isosisko valitsi sen kun Pikkusisko oli vielä masussa. Arvelen että huoneeseen tulee lilaa ainakin. Sohvat ja nojatuoli kaipaisi uusia päällisiä ja uuden mato etsimme myös ja verhot taidan ommella kans. Kummitädiltä jos saamme apua noihin sohviin ym. niin ollaan tosi onnellisia!

Tässäpä kuva tämä hetkisestä tilanteesta tuolla Pikkusiskon kammarissa:

724408.jpg

Kiitos Ahtille Sääksmäelle vinkistä Sammakko-boordin suhteen! Se taitaa löytää tiensä meille ellei taiteilija-kummitäti tee sinne pikkuvessaan jotain seinämaalausta.

Valokuvia olisi paljon tilattavana ja kummeille pitäisi laitella videoita ja kuvia cd:lle. Sadepäivänä ehtinee sitäkin touhuta. Kuvatkin olisi syytä saada kansioon asti, se on jäänyt vähän retuperälle viime aikoina.