Sadetta ja tuulta on piisannut. Lauantaina oltiin sukujuhlassa ja sieltä jatkoin lasten kanssa mummolaan. Pikkusiskon söi sääsket niin pahoin kasvoista että ihan pahaa teki. Isoja, punaisia patteja jotka alkoivat tietty märkimään. Pelkästään kasvoissa n. 50 pattia/näppyä ja päässä iso puolikkaan mansikan kokoinen paise. Käsissä ja jaloissa kymmeniä näppyjä.
Kutina oli ihan valtava! Hydrocortison-geeliä löytyi papalta ja se oli kyllä ehdoton ykkönen! Punoitus on hävinnyt ja märkiminenkin alkanut helpottamaan. Tyttö ei siis edes ulkoillut vaan sisällä olleet sääsket hätistivät tyttöä koko ajan.

Eilen palattiin kotiin ja onpas ollutkin ihanaa! Ollaan vaan oltu ja pelailtu, ulkoiltu minkä sateelta pystytty jne. Tänään Isosisko osti papan antamalla rahalla itselleen uuden, puisen muistipelin. Loput rahat laittoi pankkiin ja Pikkusiskon saamat rahat meni kaikki pankkiin.

SAY3 alkaa pian ja sain jo oman ystäväni tiedot. Laitoin pienen tervehdyksenkin menemään. Itsekin sain SAY:ltäni viestin ja jännityksellä odotan tulevaa!

Mihannalta tilasin vähän tarvikkeita lisää ja pääsen taas askartelun maailmaan sukeltamaan:) Triinin Nalle Puh-deco tuli postissa ja sen alan tekemään nyt illalla ja saan sen huomenna eteenpäin. Ihan mukavaa puuhaa siis.
Ostin jo vähän kauppareissulla omalle SAY:lle juttuja kun sattui niin sopivia eteen. Mukava suunnitella ekaa pakettia.

Koulun alkuun on aikaa kuukausi. Siispä pitää mennä joku pv. koulutarvikeostoksille! Jotain ihania kyniä ja vihkoja ainakin ja tarroja kun tykkään koristella kaikki jutut. Onpahan kiva lukea muistiinpanoja sitten:)
Kynäpenaalikin pitää lienee hankkia. Jospa viimein raskisin ostaa Marimekon "meikkipussin" kynäpussiksi. Yläasteella sellainen oli kaikilla (ei varmaan marimekko, mutta kumminkin joku meikkipussi) paitsi mulla. No, nyt sellainen löytyy sitten ehkä multa muttei varmaan muilta ;)