Lapsille iski kunnon kesäflunssa. Yöt itkua ja hulinaa kun yskittää ja nenä vuotaa. Viime yön nukuin PikkuSiskon kanssa IsoSiskon huoneen lattialla patjoilla. Isompi kömpi iskän viereen meidän sänkyyn. Me ei sovita koko perhe samaan sänkyyn ja minä menin alkuyöstä patjalle kun isompi yski ja lopulta oksensi. Vauvapa ei rauhoittunutkaan iskän viereen vaan halusi äidin. Vaihdettiin sitten lapset huoneesta toiseen. Vauva katsoi luomien raosta ja kun huomasi että pääsi äitin viereen niin ynähti tyytyväisenä, otti kädestä kiinni ja ryhtyi nukkumaan:)

Tässä kuva rempatusta vaatehuoneesta!

800903.jpg

Tosin huone on PALJON täydempi tällä hetkellä! =D

Korttiaskartelut on olleet nyt vähän taka-alalla kun olen leiponut PikkuSiskon synttäreille tarjottavia. Pikkuleivät ainakin tänään onnistui hyvin. Kokeilin eilen yhtä uutta ohjetta ja tulikin koko peltin kokoinen lätty. PAH! Nuo keksirullat oli ihania. Vaaleaa ja kaakaotaikinaa päällekkäin ja käärytty rullaksi kuten kääretorttu. Siitä leikkasin viipaleita ja paistoin. Kivaa vaihtelua välissä.

Huomenna hammaslääkäriin. Viime viikolla tein jo kaksi reissua. Ekalla kerralla paikattiin pari hammasta, tokalla kerralla hiottiin kun jäi liian korkeaksi ja nyt särky vaan jatkuu ja jatkuu. Kumma homma kun ennen lekurissa käyntiä ei ollut yhtään kipeät ja nyt jomottaa ihan alituiseen. Buranan voimalla olen sinnitellyt kun lekuri meinas että johtuu vaan puudutspiikeistä ja kun olin purrut poskeen pahan haavan puudtuksen ollessa vielä voimissaan. No, eipä johdu siitä kyllä. Ei vaan jaksa uskoa että kun käy hammaslääkärissä niin sen jälkeen suu on kipeä vaikka luulis että ois toistepäin. No, huomiseen iltapäivään kun jaksaa niin toivottavasti selviää ja kipu loppuu.

Karjalanpiirakoita leivon joku ilta sinne synttäreille ja pikkupitsoja tai suolaista kääretorttua. Täytekakku pitää kans tietysti leipoa ja mies toivoi porkkanapiirakkaa.

Nyt jos leikkelis muutaman 3D-kuvan kun mies viihdyttää yskiviä muksuja.