Elikkä tosiaan tuolla Craft TV Weeklyssä kattelin ja ihastelin monia uusia juttuja ja ihastuin aivan täysin haitarikirjaan! Accordion book in a box ja siihen ohjeet löytyy tuosta linkistä.

Tässä kuvia omastani joka on siis ihka ensimmäinen kappaleeni eli monia kikkoja varmaan löytyy kun harjoittelee ja tekee useemman!

Tässä siis kirjan kansi. Tuo orvokki on leikattu SAY:ltä saadusta servetistä ja laitoin sen kiinni kartonkiin ja sitten päällystin palan kontaktimuovilla.
843479.jpg

Ja tässä kirja auki: Noihin aniliinin punaisiin kohtiin laitan valokuvia ystävälleni tärkeistä kukista. Noissahan voi käyttää mitä vaan; valokuvia, tarroja, kuivattuja lehtiä, mitä ikinä keksii ja haluaa käyttää!
843480.jpg

Tässä kuvassa on kirja rasiassa jonka taittelin Tiimarin skräppipaperista. Paperi oli vähän turhan jämäkkää mielestäni tuohon hommaan, mutta en oikein sopivaakaan vaihtoehto löytänyt tiimarin valikoimista. Nyt odotan että Paperikierteeseen tulee lisää 6x6 tuumaisia papereita. Kivempi taitella kun on jo valmiiksi sopivan kokoisia papereita. 843481.jpg

En ole koskaan tähän mennessä tykännyt paperitaittelusta mutta nyt innostuin kovasti! Noita kirjansivuja oon tehtaillu valmiiksi melkomoisen määrän iltapuhteina telkkaria toisella korvalla kuunnellessa:) Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Minusta tätä oli jopa kivempi tehdä kuin Maze bookia.