Say:n paketti saapui eilen ja sitä availimme yhtä innokkaasti IsoSiskon kanssa!:) Hänen mielestään paketti oli hänelle ja siellä oli hänelle tarpeellisia juttuja.

Paketti sisälsi seuraavia ihania juttuja; sammakko-kortti jossa tervehdys SAY:ltä, servettejä (orvokkeja ja enkeleitä, IHANIA!), 3D-arkkeja, ruusupapereita, päivänkakkara-vellumia, korttipohjia, höyheniä, sammakkopapereita, To/From-kortteja, enkeli ja tähti koristeita, vaaleanpunaista ja vaaleansinistä nauhaa, softis-eläimiä, muistilappuja, lehmätarroja. Tosi ihana paketti! KAUNEIMMAT KIITOKSENI!

825210.jpg

Taustalla omat kartongit.

Mietin että mahtaako SAY:ni olla ajatustenlukija? Vaaleanpunainen nauha oli loppunut kun tein tyttärelle Maze Bookin. Huomasin sen vasta siskon Maze Bookia tehdessäni. Pelastava paketti saapui juuri sopivasti ja siitä sain nauhan ja kirjan valmiiksi.
Noista Softis-eläimistä mainitsin miehelleni sunnuntaina että niitä täytyy käydä ostamassa kun teen jo joululahjoja lapsille (sekä omille että kummilapsille) ja niitäpäs olikin SAY:n paketissa mukana:) JIPPII!

Kiitos! Kaikki tulevat varmasti käyttöön!