Joulua jo kovasti odotellaan ja samalla vähenee kotiäidin aamut. Työt alkaa 2.1.2008 tosin lapsethan mulla on työssä mukana eli siinä mielessä ei muutosta heidän osaltaan isosti tapahdu. Tosin äidin syli täytyy jakaa päivisin kahden kaverin kanssa.

Jouluksi suuntaamme toivottavasti hieman talvisempiin maisemiin ja mummin ja papan lihapatojen ääreen:) Reissussa juhlimme myös Isosiskon 4v. synttärit ja tulemme kotiin Uutta Vuotta vastaanottamaan rauhallisissa merkeissä.

Tässä kuvassa Fifi-huivi. Ohjeet löytyi näppärästi netistä ja kun sai ideasta kiinni niin valmista tuli nopsaan. Lankana minulla oli paksu Novitan Mambo, mutta huiveista tuli ihanan lämpimät ja muhkeat. Tein kaksi noita lasten kokoa ja yhden aikuisen huivin joka menee minun ja Isosiskon yhteiselle kummitädille. Huivit on tehty siskon ensi syksyisiä häitä silmälläpitäen. Jospa morsiusneidot käyttäisivät niitä...
1138901.jpg

Tässä lähikuvaa.
1138903.jpg


Seinävaatekin on päässyt seinälle ja näyttää kivalta.
1138905.jpg


Tässä kummitytön uuni vielä tekovaiheessa. Hieno tuli siitäkin!
1138906.jpg

Ja vielä kuvaa Isosiskon muovailutöistä! =) Hänestä on hassua nähdä omia juttuja koneelta joten laitetaanpa jotain tännekin näytille!
1138908.jpg

Illaksi suuntaan kouluun. Tänään meillä on aikuislähtöistä askartelua eli teemme vähän vaikeampia juttuja kuin mitä pienten lasten kanssa voimme tehdä. Mutta ihana välissä niinkin! Erilaisia työpajoja on meille laitettu ja voimme tehdä mielenkiinnon mukaan mitä haluamme. Sitten jäämme joululomalle ja kouluun seuraavan kerran 2.1.08.

HAUSKAA JOULUA!!