Kiirettä pitää!

Vuoden alussa aloitin perhepäivähoitajana ja sukkelaan on kuukausi mennyt! Viikot menee todella nopsaan ja nauttinut olen joka hetkestä!

Tytötkin tykkää kun aamulla tulee kaveri ja hoitolapsikin on viihtynyt oikein mainiosti=)

Koulu etenee ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin 6.6. pitäisi saada paperit; perhepäivähoitajan ammattitutkinto.

Kivasti on tullut ryhtiä koko perheen olemiseen ja koti on aina suht siistinä. Eikä meillä ole yökkäripäiviä kuin joskus lauantaisin;)

Toisen hoitolapsen jos vielä saisi ettei tarvisi vajailla paikoilla mennä. Ensi viikolla taas jotain uutta tietoa siitäkin varmaan...

Laittelin ruokalistan tuonne näkyviin. Kalaahan meillä ei allergioiden takia kokata ollenkaan koska en pysty käsittelemään kalaa. Normaalisti kanaa on kerran viikossa, mutta viime viikolla söimme kahdesti joten nyt tuli "kanaton" viikko. Kasvisruokaa pyrin valmistamaan kerran viikossa.

Laitan vielä kevään suunnitelman  tuonne sivuun.

Neuloakin olen välissä iltaisin ehtinyt, mutta kuvia ei just nyt ole. Salainen Neule Ystäväkin näyttää laittaneen viestiä eli kiva tietää että joku siellä on minuakin varten:)

Niin ja lankarintamalta uutta; kävi tuuri lähimmässä lankapuodissa kun just oli tullut kuorma ja sain seiskaveikan jättiraitaa jota olen metsästänyt! JIPPII!