Mulla on niin keväinen olo jo... Aurinko paistaa ja kevätmieli on jo kovasti päällä. Piti vaihtaa pohjakin blogiin vähän iloisemmalla ilmeellä varustettuna.

Nyt onkin tulossa kovasti juhlia joihin saa kakkuja ym. leipomuksia väsätä. Ensi viikolla siskoni pääsee ripille, pääsiäisenä juhlitaan synttäreitäni ja kummitädillekin ajattelin pääsiäiskakun tekaista, huhtikuun alussa mies viettää kolmikymppisiä ja kesän aikana on eräätkin kekkerit tiedossa:) Isä 50v., kummityttö 3v, oma kuopus 2v, siskon häät syyskuussa ja veljen perheeseen on tulossa vauvakin syksyllä. Ja kesällä on lukematon määrä muitakin synttäreitä, tottakai.

Kädet ei ole kestäneet neuloa yhtään tippaa viimeiseen kahteen viikkoon:( Sitä kun päivät tiskailee ja pyyhkii pöytiä, niistelee neniä ja pesee/pyyhkii pyllyjä niin atoopikon kädet huutaa ja lujaa. Yöksi vedän Bepanthenia paksut kerrokset käsiin ja sideharsoa päälle. Sormet on halki niin että lihakin on syvältä asti rikki. Hanskojahan minä toki käytän pyllyjen pesuissa, mutta eipä nekään tee mun käsille hyvää. Meillä kun on uudet, hienot hygieniaohjeetkin niin pitää vielä käsidesiä hieroa näppeihinsä joka välissä ja sehän kuivattaa noita näppejä lisää.

Eli nyt ei ole neulekuvia tulossa ollenkaan. Huomenna yritän saada ekan Unicef-nuken valmiiksi:) Hemulin blogissa oli HURMAAVAN IHANA kevättakki tytölle ja kylläpä vain syyhyttäisi alkaa ompelemaan omillekin jotkut hömöttelytakit:) Pitäisi vain taikoa sitä aikaa jostakin lisää... Mutta ensin tietty kannattaisi valita malli minkä haluaisi toteuttaa, piirtää vaikka kaavat ja ostaa kankaat niin ehkäpä sitä saisi ommeltuakin jotakin =D