Huomenna onkin jännä päivä. Saan hoitoryhmääni kaksi uutta lasta. Valmisteluja on sen suhteen tehty pitkin viikonloppua.

Eilen ehdittiin koluamaan kirpputorillakin ja kerrankin sattui oikein passeleita löytöjä! En edes ollut mitään erityistä hakemassa, kunhan vain lähdettiin katselemaan. Lapsille ostin sammakko-pelin ja viidakkopoika-dominopelin. Ja mitäs sitten löytyikään? KANKAITA! Vinot pinot erilaisia kankaita halvalla. Harmittaa etten ottanut niitä kaikkia...

Tästä kankaasta ompelen lasten makuuhuoneeseen verhokapan. Olin niin iloinen kangas etten voinut olla ostamatta. Hinta vain 3€! Kangas on vielä ihan ryppyinen jne. mutta hienot verhot siitä varmasti tulee!

1262564.jpg

Tästä kankaasta ajattelin tehdä lapsille lattiatyynyjä. Farkkukankaan tyyppistä, jämäkkää kangasta. Hinta 2,50€!
1262558.jpg

Tiistaina on kummitätini synttärit ja tein hänelle jo hyvä tovi sitten palmikkosukat lahjaksi. Tänään pitäisi saada täti jollain verukkeella meille taas kahville:) Jospa pyytäisin toista tätiä avuksi... Tässä sukat, hieman hämärä kuva kun ne illalla kuvasin. Olen kyllä tyytyväinen sukkiin. Ensimmäistä kertaa palmikkoa tein.
1262532.jpg

Hemulin blogista bongasin kirjoneulebaskerin-ohjeen ja piti sellainen kokeilla. Valmista tuli nopsaan ja teinkin kaksi heti peräjälkeen. Toinen harmi vain jäi kuvaamatta, meni äidille synttärilahjaksi.
Tein tummanpunaisesta seiskaveikasta ja toisena lankana oli raitalanka äidin lankakätköistä. Äitini mukaan se ois Novitan Nalle-lankaa, mutta minusta se oli seiskaveikkaa. Tykkään kovasti tuosta värin vaihtelusta, olisi vain pitänyt tehdä pienemmillä puikoilla.

Tällainen siis minun baskerini:
1262533.jpg

Baskeri-sanaan liittyen hauska keskustelu 4-vuotiaan IsoSiskon kanssa.
I: mitä sä teet äiti?
Ä: Baskeria.
Hetken hiljaisuuden jälkeen jatko
I: Miksi sä sanoit rumia sanoja?
Ä: Miten niin? Enhän mä sanonut.
I: Kyllä se minusta kuulosti aika rumalta mitä sanoit.

=) Meillä on tyttö tosi tarkka noiden suhteen ja baskeri kuulosti yhtä rumalta kuin p*ska. Koskaan ei ole tyttö rumia puhunut ja puuttuu kyllä välittömästi jos joku muu erehtyy ruman sanan sanomaan. Hyvähän se on että huomauttaa:)