Pakettikortti odottaa pöydällä... SNY:n ensimmäinen paketti odottaa siis postissa noutajaansa!=) Pitää tosin odottaa että työpäivä päättyy ja sitten suunnata se hakemaan, JÄNNITTÄÄ!!

Laitan kuvaa ja selostusta illalla!

Edit: No niin, nyt on paketti haettu! Kiireen vilkkaa kipitin postiin heti töiden päätyttyä. Tokihan juuri tänään meni ylitöiksi, mutta eipä tuon niin väliä.

Hyvä kun maltettiin IsoSiskon kanssa tulla autosta sisälle, tyttö tosin ehdotti autossa että voisiko sen aukaista jo siellä:)

Tässä siis kuva HURRJAN IHANASTA paketista!
1290829.jpg

Paketissa oli siis AIVAN IHANAN väristä vaaleanpunaista lankaa. Minulle aivan uusi tuttavuus; Cortina exclusive 100% villaa, Norjasta. Ja kortissa vähän vihjaistiin että langasta voisi tehdä laukun koska lanka huopuu. Kun ääneen puhelin laukusta niin IsoSisko meinas että hänelle tulis hyvä laukku johon PikkuSisko perään että "Minulle!" =D Jahka etsin kivan laukun mallin niin täytynee alkaa tekemään, mieluummin hetiNYT!
Paketissa oli lisäksi marimekon sini-valkoraitaisia servettejä, kortti sekä Tilda-sydän (?). Tai arvelen että tämä oli sellainen Tilda-juttu, en ole asiaan tarkemmin tohtinut perehtyä kun kuitenkin tulee taas joku "hurahdus".
Tytöt saivat Nooan Arkki-palapelin jota piti heti alkaa kokoamaan. Ja kylläpä vain 4v. jaksoikin ison (40x50cm) palapelin tehdä monen monta kertaa illan aikana! Kirahvi sai uuden nimen KIRVAHEPO:) Hieman meni kirahvi ja virtahepo sekaisin.

Lämmin kiitos sinulle ystäväni! Ilahdutit koko porukkaa ihanalla paketillasi<3

Edit: Jotain on jo puikoilla tuosta langasta... saapa nähdä mitä syntyykään;)